I do not understand this XCode 3 behaviour

  • I have upgraded to Leopard and installed the new developer tools. I
    can open and compile my project. But it seems  whatever I change does
    not end up in the app when I want to run it via the debugger. That is,
    I set a breakpoint on a message that is displayed in a view and I see
    the message, but there is no breakpoint. So I change the message to
    something else, rebuild and debug and the message has not changed. I
    did not try to run outside the debugger. I did a complete clean
    project, but that did not help.

    In other words, I build my app, run it from XCode but none of my
    changes take hold.

    Is this a common misunderstanding when upgrading? Something I should
    change in my setup?

    Thanks,

    G
  • > I have upgraded to Leopard and installed the new developer tools. I
    > can open and compile my project. But it seems  whatever I change does
    > not end up in the app when I want to run it via the debugger.  {...}

      This is better suited to the xcode-users list as it has nothing to
    do with Cocoa.

    --
    I.S.
  • Oops. Wrong list. Sorry!

    G

    On Nov 26, 2007, at 20:40 , I. Savant wrote:

    >> I have upgraded to Leopard and installed the new developer tools. I
    >> can open and compile my project. But it seems  whatever I change does
    >> not end up in the app when I want to run it via the debugger.  {...}
    >
    > This is better suited to the xcode-users list as it has nothing to
    > do with Cocoa.
    >
    > --
    > I.S.
    >
previous month november 2007 next month
MTWTFSS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Go to today